Ingefær & chokolade cookies

ingefærcookies

Min all time go to cookie opskrift kommer fra Claus Meyers store Bagebog. Det er den skønneste opskrift, som virker hver gang, og så har man næsten altid alle ingredienserne i huset, hvis man skulle få lyst til at bage cookies på en søndag uden at skulle ud at handle først. Denne gang har jeg skiftet vaniljen ud med 2 slags ingefær og det var et stort hit herhjemme. Værsgo Eat My Heart Out!

Ingefær & chokolade cookies (15 stk)

2 tsk tørret ingefær

1-2 stykker syltet ingefær

125g blødt smør

1 æg

225g hvedemel

5g natron

5g salt

100g chokolade

 

Smør og brun farin røres godt sammen i en skål. Rør ægget i. Mel, natron, salt og den tørrede ingefær blandes sammen i en anden skål og sigtes ned i smørmassen. Rør det hele godt sammen og tilsæt hakket chokolade og fint hakket syltet ingefær til sidst.

Rul dejen ud til en jævn pølse på ca. 15 cm og pak den ind i husholdningsfilm og stil den på køl. Når dejen er kold skæres den ud i 15 skiver og sættes på bageplade. Sørg for at holde god afstand mellem skiverne – de flyder meget ud.

Småkagerne bages ved 180grader i 15 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

ingefærcookies1

 

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under BAGVÆRK, chokolade, DESSERT, KAGE

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s