Spaghetti meatballs

spaghettimeatballs

Spaghetti meatballs er en klassiker i mit køkken, og den kommer i mange udgaver alt efter hvad der lige er af grønt i mit køleskab. Denne gang har jeg valgt at gå i den helt grønne retning og tilføje broccoli, spinat og champignon til retten. Værsgo EATMYHEARTOUT!

Meatballs

200g hakket oksekød

1 revet løg

2 pressede hvidløgsfed

1 æg

Lidt mælk

En håndfuld havregryn

Salt & peber

Bland alle ingredienserne godt og stil på køl en halv times tid. Form kødet til små runde bolde og steg dem på en pande i olivenolie.

Pastasauce

1 løg

3 fed hvidløg

1 lille tørret chili

1 halvt broccoli

150g frisk spinat

150g brune champignon

Bredbladet persille

1 dåse hakkede tomater

Kødboller

Tørret timian og oregano

Salt & peber

Svits løg, hvidløg og chili i olivenolie. Tilsæt champignon og broccoli og svits kort. Tilsæt kødbollerne, de hakkede tomater og bredbladet persille og varm retten igennem. Smag til med krydderierne og vend den friske spinat i inden servering. Jeg plejer også at komme et ekstra fed presset hvidløg i til sidst. Denne gang serverede jeg retten med fuldkornsspaghetti og lidt revet parmigiano reggiano.

 

 

 

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under KØD, KYLLING, PASTA, Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s