Kongerejer i kokos

Rejer i kokos er noget jeg laver rigtig tit og det smager bare ekstra fantastisk – især når man kan fylde godt op med friske sommer grøntsager på en regnfuld torsdag aften.

Kongerejer lynsteges i olie med chili og ingefær og det hele hældes i en skål.

Porrer, gulerødder, squash, gul peber og frisk spinat lynsteges sammen med mere chili og ingefær og lidt karry +salt/peber/kardemommefrø. Kokosmælken hældes ved og kongerejer og væde tilføjes til panden.

Risnudler opblødes i kogende vand og tilføjes sammen med saften fra en halv lime.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under FISK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s